Hockey tips en trucs

Zomertraining - Off Ice Training

Zomertraining - Off Ice Training - Turnhout Tigers - IJshockey

Ook in de zomer is het belangrijk je conditie op peil te houden. Zo kan je in september er weer volop invliegen en hoef je niet eerst een achterstand weg te werken. 

Gert Peeters geeft enkele basis tips om je training ook in de zomer verder te zetten.

Verbeter je ijshockey vaardigheden tijdens de zomer

Verbeter je ijshockey vaardigheden tijdens de zomer - Turnhout Tigers - IJshockey

Zou het niet fantastisch zijn om volgend seizoen op het ijs te stappen en al BETER te zijn dan de laatste keer dat je nog op het ijs stond? Dit is perfect mogelijk en de zomer is een prima tijd om sommige van je vaardigheden te verbeteren. Hier is een lijstje met tips.

Hoe je hockey materiaal reinigen

Hoe je hockey materiaal reinigen - Turnhout Tigers - IJshockey

Nu het ijshockey seizoen er op zit, is het de moment om je ijshockey gerief eens goed onder handen te nemen. Als je op internet wat rond googeld zijn de meningen over het wassen van je ijshockey gerief nogal verdeeld. Er zijn er die beweren dat eens goed uitluchten voldoende is, anderen stoppen alles in de wasmachine.

Hoe doe je een wrist shot in hockey?

Hoe doe je een wrist shot in hockey? - Turnhout Tigers - IJshockey

Dit artikel legt je uit hoe je een wrist shot moet nemen. Ik geloof er in dat het belangrijk is om eerst techniek en nauwkeurigheid onder de knie te krijgen vooraleer je op kracht oefent. Later voeg ik nog een artikel toe 'hoe je wrist shot kracht verbeteren'. Ik heb een snelheidsmeter gekocht en zal alle mogelijke manieren testen om je wrist shot kracht te verbeteren door techniek en ik zal ook trainingen en opleidingen toevoegen. Laten we ons voorlopig focussen op de basis.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors