Error loading MacroEngine script (file: metatitel.cshtml)

Starten met ijshockey

IJshockey is de snelste en meest opwindende teamsport ter wereld. IJshockey is een van de coolste sporten voor jongeren, een leuke, spannende en snelle sport die teamvaardigheden en zelfvertrouwen opbouwt.

Bij Turnhout Tigers zijn we steeds op zoek naar enthousiaste jongeren die ons team willen versterken.

Heb je zin om ijshockey te spelen, maar weet je niet goed waar of hoe te beginnen? Turnhout Tigers helpt je op weg met het beantwoorden van de meeste gestelde vragen:

P1080274Is ijshockey gevaarlijk?

IJshockey wordt vaak bestempeld als een ruwe of gevaarlijke sport. Onze spelers en coaches zullen echter kunnen beamen dat het tegendeel waar is. Alle spelers hebben een goede ijshockey uitrusting aan die hen optimaal beschermt.

Wij eisen ook van al onze spelers dat ze respect en fairplay hoog in het vaandel dragen.

Is ijshockey een dure sport?

Om ijshockey te spelen heb je een hele uitrusting nodig. Als je vergelijkt met andere sporten zal je er zeker goedkopere kunnen vinden, maar er zijn ook sporten die veel duurder zijn.  Turnhout Tigers probeert het lidgeld zo laag mogelijk te houden, maar heeft dit langs de andere kant ook nodig voor verzekeringen, materiaal, ijstijd,...

Vanaf welke leeftijd kan ik starten met ijshockey?

Vanaf 4 jaar kan je al starten met ijshockey. Een basis aan schaatsvaardigheid is aan te raden, zo ga je zelf ook meer plezier beleven aan het ijshockey. Kan je nog niet schaatsen, kan je ook altijd eerst terecht in de schaatsklas. Meer info over de schaatsklas vind je op www.schaatsklas.be

Kan ik eens komen proberen?

JA, bij de Turnhout Tigers kan je elke woensdag en zondag komen oefenen, zo weet je meteen of ijshockey jouw sport is. Kijk hier voor meer uitleg over onze initiatielessen.

 

Wil je meer informatie over ijshockey, download dan deze brochure van het IIHF (International Ice Hockey Federation). Jij (en je ouders) vinden er antwoorden op vele andere vragen.

 

Klik hier voor meer informatie over het lidgeld en de inschrijvingsprocedure.

BEN JE OVERTUIGD? KOM DAN NAAR ONZE INITIATIELESSEN OF SCHRIJF JE IN!

Heb je nog andere vragen, kan je ons steeds contacteren!

Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors
Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml) Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)