Onze partners

Dankzij onze partners kan onze club kwaliteitsvolle trainingen en ondersteuning bieden aan onze ganse club!

Wenst u ook partner te worden van onze club? Wij danken u reeds op voorhand! U kan ons steunen op verschillende manieren.

Voor meer informatie kan u terecht bij Hans Van Accom (pr@turnhouttigers.be) . Meer informatie over onze visie vindt u hier.


G&A Motors Turnhout

G & A Motors. Teamspirit gebaseerd op race-ervaring.
Bij ons kunnen de klanten rekenen op de superieure service van een hecht team. In elk domein - onthaal, verkoop, werkplaats, carrosserie, naverkoop - beschikken onze mensen over de nodige ervaring en knowhow. Voeg daarbij installaties die altijd up-to-date zijn plus de legendarische kwaliteit van BMW, en u begrijpt dat u bij ons de winnaar bent.

G&A Motors Turnhout

Raadsherenstraat 1
2300 Turnhout

Tel: +32 (14) 411724

Website: www.gamotors.bmw.be

E-mail: guino.kenis@gamotors.net.bmw.be

Kees Van Zwol

Kees Van Zwol

ASK-Romein Malle

ASK Romein groeit als totaalbouwer. Voor nationale en internationale klanten realiseren wij bouwprojecten vanaf het eerste ontwerp tot en met een turnkey oplevering. Met eigen projectteams voor verkoop, engineering, productie en uitvoering werken wij projecten uit van A tot Z en nemen we risico's weg door een professioneel management. Des te eerder we instappen in het bouwproces en kunnen meedenken met de klant, des te groter is onze toegevoegde waarde, zowel technisch als economisch. Onze aanpak kenmerkt zich door deskundigheid, automatisering en geavanceerde productietechnieken. Wij onderscheiden ons door kwaliteit, creatieve ontwerpen, kennis en kunde aan de meest voordelige prijzen en een oplevergarantie binnen de afgesproken tijd.ASK-Romein Malle

Ambachtsstraat 33
2390 Malle

Tel: +32 (0)3 320 24 00

Website: www.ask-romein.com

E-mail: info.be@ask-romein.com

Standing Out

Standing Out ontwikkelt websites en administratieve webapplicaties op maat. We ontwikkelen kwalitatieve, resultaatgerichte websites, content management systemen, complexe web applicaties, mobiele applicaties en email marketing oplossingen.

Standing Out

Andere sponsoring

Koningin Astridstraat 15
2340 BEERSE

Tel: +32 (0) 475 56 87 65

Website: www.standingout.be

E-mail: info@standingout.be

Only For Men

Only for Men Reusel is de plaats waar het avontuur van Piet Feenstra allemaal gestart is. Sinds 4 Maart 2015 is een nieuwe locatie op een steenworp afstand van het "oude" pand, aan het FOOD en FASHION square DE BRINCK in de Lindenstraat 30 te Reusel.

U kunt bij ons terecht voor een complete outfit op het gebied van de laatste casual- en businessmode. Ruim 600m2 herenmode met een Shop-in-Shop van Tommy Hilfiger, State of Art, Blue Industrie en PME Legend. Maar ook een ruim assortiment privat labels wat aangevuld wordt met een aantal exclusieve merken zoals Woolrichs, Eton, Santoni en LBM.
Daarnaast hebben wij een team van maatspecialisten die u assisteren bij een exclusief maat of trouwpak.

Zichtbaar in de winkel is een coupeuse aanwezig voor al uw benodigde aanpassingen. Als de drukte het toe laat wordt uw kleding a la minute voor u vermaakt.Verder kunt u genieten van een hapje en een drankje in ons lunchcafé. We hebben diverse snacks van The Bakery, een mooi assortiment wijnen en exclusieve bieren. En uiteraard zetten de baristas verse koffie.

Wij heten u graag van harte welkom namens Team Only For Men Reusel en wij zullen ons uiterste best doen om uw verblijf zo succesvol en aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Een warme groet uit de mooie Brabantse Kempen,

Peter de Krom

P.S. "gewoon" parkeren voor de deur!

Only For Men

Kleding sponsor

Lindestraat 30
5541 EL Reusel (NL)

Tel: +31 (0)497/642592

Website: www.onlyformen.be/winkels/16/reusel

The Bakery

The Bakery is de meest spraakmakende jeans store van Nederland en focust zich op de echte liefhebbers van jeans door een sterk denim-gerelateerd aanbod.

The Bakery is meer dan een exclusieve denim store, het is een zoete inval voor ‘denim lovers’. Een ontmoetingsplaats waar ze ervaringen kunnen uitwisselen, maar ook kunnen genieten van het versgebakken ‘signature bread’ van The Bakery.

De winkel heeft een volstrekt unieke winkelentourage. Die bestaat namelijk geheel uit een authentieke, nostalgische bakkerijsetting met de geur van brood en graan.

The Bakery

Kleding sponsor

Bakkerstraat 60
5541 VD Reusel
Tel. (0497) 767046

Tel: +31 (0)497-767046

Website: www.thebakerystore.nl

ProTech
Welkom in ons ProTech Center, 

Ons team van specialisten zijn blij u te verwelkomen in ons Protech Center in Turnhout.
Onze experts in glans en schoonheid zijn allemaal autoliefhebbers en staan voor u klaar om u het beste advies te geven ten aanzien van het cosmetisch aanpassen en voor het esthetisch onderhoud van uw auto.
“Onze wens is om u te voorzien van mooie, effectieve en duurzame esthetische toepassingen zodat u dag na dag van uw auto kunt genieten”.

ProTech

Guldensporenlei 14
2300 Turnhout

Tel: 014 / 43.53.00

Website: www.protechturnhout.be

E-mail: info@protechturnhout.be

Energyst
Tijdelijke generator huren? Of op zoek naar chillers? Bij Energyst huurt u de meest moderne Caterpillar apparatuur. Of het nu gaat om een aggregaat generator, transformator, loadbank, luchtbehandelingskastof koeltechnieken.

Energyst

Board sponsor

Tel: +31 (0)497 532 500

Website: www.energyst.com/nl-be/

Atelier Beauté

Schoonheidssalon

Verzorgingsprodukten van Auriège.
Crystal Clear micro-dermabrasie.
Permanente ontharing met een diode laser.

Atelier Beauté

Papenbruggestraat 10
Turnhout

Tel: 014 65 17 71

Website: https://www.facebook.com/Atelier-Beaut%C3%A9-102312569923465/?fref=ts

E-mail: atelierbeaute@skynet.be

Peeters-Govers

Peeters-Govers is bij iedereen bekend al de specialist in verse groenten en fruit. Naast verschillende winkelwagens die rondrijden in de Kempen, heeft Peeters-Govers ook 6 supermarkten in Gierle, Turnhout, Beerse, Berchem, Antwerpen en Deurne.

Peeters-Govers

Andere sponsoring

Winkels Regio Turnhout:

Kloosterstraat 36
2275 Gierle

Vredestraat 4
2340 Beerse

Korte Gasthuisstraat 40
2300 Turnhout

Website: http://www.peetersgovers.be/

E-mail: Info@peetersgovers.be

Houthandel Van Mechgelen

Service

Vakkundig advies

Kwaliteitsproducten moeten uiteraard op de juiste en passende manier gebruikt worden. Wij helpen u graag verder bij de keuze van het juiste materiaal voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij streven er dan ook naar om steeds de beste oplossing aan te reiken.

Ook wat betreft de uitvoering en technische uitwerking kan u steeds op ons rekenen voor het juiste advies.

Bij ons is ook de doe-het-zelver aan het juiste adres!

Uitgebreid machinepark 

Dankzij ons uitgebreid machinepark bewerken wij onze producten volgens de wensen van de klant. Met onze CNC gestuurde opdeelzaag verzagen wij met de meeste precisie al uw platen. Onze CNC gestuurde kantenaanlijmer zorgt er dan weer voor dat de verzaagde platen, indien nodig, mooi afgeboord worden.

Ook voor zaagwerk, freeswerk (alsook voor het aanbrengen van groeven) en boorwerk kan u bij ons terecht.

Eigen leveringsdienst

Dankzij onze eigen leveringsdienst en een goed uitgerust wagenpark kunnen wij de door u bestelde materialen met de grootste zorg op de juiste plaats brengen.

Service na verkoop 

Te kort? Te lang? Te weinig besteld?
Wij zorgen ook voor onze klanten na ontvangst van de gekochte producten.

Wij staan steeds voor u paraat!

Houthandel Van Mechgelen

Wampenberg 72
2370 ARENDONK

Tel: 014 68 92 90

Website: www.houthandelvanmechgelen.be

E-mail: info@houthandelvanmechgelen.be

Fabrik Optik

BRILLEN-GLAZEN-CONTACTLENZEN-OGENTEST

FABRIKOPTIK zowel in Turnhout als in Duffel

Of u nu twee bent of tweeënnegentig, cool, casual of precies, modebewust of verknocht aan vaste waarden, wij hebben het montuur en de glazen die bij u passen.
U vindt beslist de bril u zoekt in onze trendy en actuele collecties en altijd tegen scherpe prijzen. 

We werken hem voor u af in eigen atelier.

Voor uw oogmeting kan u ook bij ons terecht, alsook oogdrukmeting. 

Fabrik Optik

Molenstraat 7
2300 TURNHOUT

Website: www.fabrikoptik.be

E-mail: info@fabrikoptik.be

Bart Nagels

Na 25 jaar bouwervaring, vooral in renovatie, heb ik nu besloten volledig en niet verder in bijberoep mijn eigen zaak uit te bouwen.Door de jaren heen heb ik ook vele contacten kunnen leggen en heb een team stielmannen rond mijn kunnen vergaren waarvan ik echt weet dat ze zeer goed zijn in wat ze doen. Ik doe zoveel mogelijk zelf, maar af en toe is het niet mogelijk en werk ik samen met deze mensen.

Wat word er aangeboden:

Keukens, maatkasten,….

Sanitaire werken, verwarming,….

Vloeren en tegelwerk,....

Karwei werken groot en klein,….

Volledige renovaties, hierbij laat je alles aan mij over en ik maak de verdere contacten met de aannemers, en zorgt dat alles vlotjes, netjes en vooral duidelijk verloopt volgens onze afspraken.

Waar wil ik in uitblinken, BADKAMERRENOVATIES!

Renoveren van een badkamer is iets wat veel gebeurt, maar ik denk dat het hier en daar toch nog beter kan, niet altijd sneller, maar goed, op enkele dagen komt het meestal niet aan maar het eindresultaat is wat belangrijk is!!!!! Ik heb bedenkingen bij de super snelle uitvoering van zo’n zaken, omdat er gewoon bepaalde droog tijden van bepaalde bewerkingen dienen gerespecteerd te worden.

Neem vrijblijvend contact op en we bekijken samen of ik iets voor u kan betekenen en ik maak dan verder een duidelijke offerte op,Bart Nagels

Gust Hensstrat 6
2300 Turnhout

Tel: +32 473/65 94 69

Website: www.bartnagels.be

E-mail: info@bartnagels.be

Mmoyo

Mmoyo

Slachthuisstraat 19
2300 TURNHOUT

Tel: +32 493/311755

E-mail: info@mmoyo.be

Deugniet

Corsendonk (ook Korsendonk) is de naam van een voormalig augustijner klooster in de gemeente Oud-Turnhout. Het was een priorij die afhing van het kapittel van Windesheim. De priorij van Corsendonk werd in 1395 gesticht door Maria van Gelre, ook bekend als Maria van Brabant (1347-1399), dochter van hertog Jan III van Brabant, Hertogin-weduwe van Gelre en Vrouwe van Turnhout. Ze werd gesloten door Jozef II in 1785. De sluiting werd definitief tijdens de Franse revolutie in 1795. 
 
In 1982 bracht brouwerij Keersmaekers uit Oud-Turnhout (ondertussen verhuisd naar Turnhout) bieren van hoge gisting onder de naam Corsendonk op de markt. Dit gebeurde op vraag van en met de steun van de Oud-Turnhoutse VVV. Deze bieren worden evenwel niet in Oud-Turnhout gebrouwen, maar onder andere in de Brasserie Du Bocq in Purnode, deelgemeente van Yvoir. In 2004 bedroeg het totale brouwvolume voor Corsendonk 20.000 hectoliter. In oktober 2004 werd het seizoensbier Corsendonk Christmas Ale door het Amerikaanse Celebrator Beer News uitgeroepen tot beste kerstbier. De bierproevers proefden in totaal achttien verschillende kerstbieren uit de ganse wereld. 

Deugniet

Slachthuisstraat 27
2300 Turnhout

Tel: +32 (0)14/45 33 11

Website: www.corsendonck.com

E-mail: corsendonck@corsendock.be

Verbiest & Partner

PUR isolatie van Verbiest & Partner

Isolatie is de dag van vandaag niet meer weg te denken uit de bouw- en verbouwwereld. Dankzij deftige isolatie kunt u immers fors besparen op uw energiefactuur, zal uw wooncomfort sterk verbeteren én draagt u uw steentje bij aan het beschermen van het milieu. Bent u daarom op zoek naar de meest rendabele isolatie voor uw woonst? En wilt u hiervoor een hoogwaardig kwalitatief isolatiemateriaal dat de beste luchtdichtheid garandeert?

Dan vindt u bij Verbiest & Partner wat u zoekt!

Verbiest & Partner

Baron Frans du Fourstraat 66/2
B-2300 Turnhout

Tel: 014/62.00.16

Website: www.isolerenmetpurisolatie.be

E-mail: info@vnp.be

Everclean

Vandaag de dag is nieuw leven geblazen in onze firma. We zijn gegroeid van een bedrijf dat gespecialiseerd is in onderhoud naar één dat tegemoet komt aan alle behoeften van de klant.

Van onderhoudsproducten, toiletpapier en handdoekrollen, verhuur en verkoop van DiBo reinigingsmachines, afvalsystemen die voldoen aan de verplichte afvalscheiding, HACCP-plan en bijhorende producten voor horeca tot een totaalinrichting van keukens,  bedrijven, kantoren, speeltuinen, scholen, openbare gebouwen enzovoort.

Voor ieders noden zoeken wij naar een oplossing! Twijfel niet, stel uw vraag en wij geven het gepaste antwoord.

Everclean

Steenweg op Oosthoven 284
2300 TURNNOUT
België

Tel: +32 (0)14/70 47 09

Website: www.everclean.be

E-mail: info@everclean.be

Vinoble
Vanuit 22 jaar ervaring in wijnimport en export is Vinoble geëvolueerd tot exclusief verdeler van de" La Rioja Alta wijnen", waarom? Omdat de groep "La Rioja Alta" staat voor een onberispelijke kwaliteit, meesters in het laten rijpen van de top Rioja's en is vertegenwoordigd in de haute cuisine in Spanje. Enkel de topjaren worden gebotteld onder naam van "La Rioja Alta", voldoet de oogst niet aan de zeer hoogstaande voorwaarden van de La Rioja Alta groep wordt deze integraal verkocht aan coöperatieven. "La Rioja Alta" : want alleen het beste is voor U als wijnliefhebber voor ons de norm. La Rioja Alta wijnen worden in ons bedrijf te Lille bewaard in een top klimatologische kelder. Uw leveringen worden altijd voorzien door onze eigen diensten. De keten tussen het La Rioja Alta moederhuis te Haro en onze kelder te Lille wordt nooit onderbroken. Op deze manier koopt U met een gerust geweten via e-commerce uw "La Rioja Alta" wijnen."

Vinoble

Wechelsebaan 141
2275 Lille
België

Tel: +32 14 55 74 09

Website: www.vinoble.be

E-mail: info@vinoble.be

Maple Leaf

Maple Leaf

Wechelsebaan 77
2275 LILLE
Belgium

Tel: +32(0)14/88.13.48

Website: www.mapleleaf.be

Isenborghs

Voor alle renovaties, nieuwbouw, verbouwingen van uw sanitaire installaties en verwarming op gas

Isenborghs

Oude Melkerij 4
2460 Kasterlee

Tel: +32 (0) 476/38 70 01

E-mail: tom.isenborghs@telenet.be

Jan Schillebeeckx Uitvaartzorg

Wie zijn wij?

Jan wordt dagelijks bijgestaan door Michel, Carine en Wilma. Samen vormen zij een dynamisch team.
Het is hun taak om u – in een voor u pijnlijke periode – op een discrete, serene en persoonlijke manier te begeleiden. Zorg om, aandacht voor, begeleiding van de nabestaanden, kortom: waardig en respectvol aanwezig zijn is onze leidraad.
 
Warmte en gevoel overbrengen, een steun zijn en tegelijkertijd op een professionele manier ongedwongen de wensen en verlangens van 
de nabestaanden invullen en uitvoeren zijn onze pijlers. Dit alles zorgt voor een zeer persoonlijke aanpak.

Jan Schillebeeckx Uitvaartzorg

Steenweg Op Oosthoven 1-3
2360 Oud-Turnhout

Grote Baan 87 A
2380 Ravels

Groenstraat 39
2470 Retie

Tel: 014/ 46 29 20

Website: www.schillebeeckx.be

E-mail: jan.schillebeeckx@schillebeeckx.be

Electro Ghys

Electro Ghys is een familiezaak die al meer dan twintig jaar bestaat. Is er een defect, dan kan je rekenen op onze eigen hersteldienst die zo snel mogelijk ter plaatse komt. De service houdt ook in dat we goede en correcte informatie geven bij de aankoop van een nieuw toestel. Terwijl je in de winkel wacht, staat er altijd een tasje koffie klaar. Daarmee onderstrepen wij graag het familiale en vriendelijk karakter van onze winkel.

Tot snel...

Marina, Ines, Dorien, Hans, Dirk, Joeri, Ernst

Electro Ghys

Steenweg op Mol
2360 OUD-TURNHOUT

E-mail: info@electroghys.

Filliers

Filliers maakt zijn jenevers zelf, op basis van het oude familierecept van stichter Karel Lodewijk uit 1880. Dat proces begint altijd met moutwijn, die wij als een van de weinigen nog zelf in traditionele koperen kolven, alambieks, stoken uit de beste granen (tarwe, rogge, mout). Na het distilleren rijpt die moutwijn ruim 3 jaar op eiken vaten van 200 l.

Daarna maakt onze meesterstoker een unieke blend van de gerijpte moutwijn en ons jeneverbesdistillaat. Vakmanschap pur sang, dat u terugvindt in de fluweelzachte graansmaak en de warmgele kleur.

Filliers

Leernsesteenweg 3
B-9800 Deinze

Tel: +32 (0)9 386 12 64

Website: www.filliers.be

Carlsberg

Een gloednieuwe Carlsberg-website? That calls for a Carlsberg, én een bezoekje van jou natuurlijk. Cheers!

Carlsberg

Industrielaan 16-20
1740 Ternat

Tel: 02/5835000

Website: www.carlsberg.be

E-mail: info@carlsberg-importers.com

Barto

Garage Barto - Opel - Chevrolet - Tweedehandswagens

Toonzaal
Ma-Do : van 09:00 - 12:00u en van 13:00u - 18:30u
Vrijdag : van 09:00 - 12:00u en van 13:00u - 18:00u
Zaterdag : van 10:00 - 12:00u en van 13:30u - 17:00u

Barto

Everdongenlaan 37
2300 Turnhout

Tel: 014/44 81 81

Website: www.barto.be

E-mail: verkoop.turnhout@barto.be

Swaegers Verzekeringen en Beleggingen

U weet waarom u zich verzekert: om de kwalijke gevolgen van schade weg te nemen, of minstens te verzachten.

Maar weet u ook hoe u dat het best doet?
Welke polissen u bij voorkeur afsluit?
En welke andere maatregelen u moet nemen?

Het antwoord op die vragen is niet eenvoudig. In elk bedrijf liggen immers andere risico’s op de loer: wanbetalers, onbetrouwbare leveranciers, een ongevalsgevoelig wagenpark, contracten met strakke deadlines en torenhoge boeteclausules, …

Onze taak als consultant?
begeleiden in het traject naar geschikte bescherming, op maat van uw bedrijf en uw gezin.
Daarvoor ondernemen we drie acties:

Risicoanalyse
Wat zijn voor uw bedrijf of gezin de belangrijkste risico’s?
Schat u ze juist in?
En kent u hun draagwijdte?

 

Meer over risico analyse >

Audit
Hebt u de geschikte polissen voor uw risicoprofiel?
En koos u de juiste waarborgen?
Of kampt u met hiaten?

 

Meer over audit >

Verzekeringsadvies
Welke polis dekt het best uw risico’s af?
En waar betaalt u best helemaal geen premie voor?

 

Meer over verzekeringsadvies >

  

 

 

 

 

 Swaegers Verzekeringen en Beleggingen

Parklaan 29
2300 Turnhout

Tel: +32 14 63 90 00

Website: www.swaegersverzekeringen.be

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors