Turnhout Tigers jassen, trainings en t-shirts

In samenwerking met Sport City te Merksplas hebben we een Turnhout Tigers kledinglijn opgezet. Spelers, ouders en supporters kunnen via Sport City trainings, jassen en t-shirts bestellen met het Turnhout Tigers logo.

In samenwerking met Sport City te Merksplas hebben we een Turnhout Tigers kledinglijn opgezet. Spelers, ouders en supporters kunnen via Sport City trainings, jassen en t-shirts bestellen met het Turnhout Tigers logo.


Alle kledij is van het kwaliteitsmerk Erima en is beschikbaar voor kinderen, dames en heren. 

Bestellingen dienen online te gebeuren bij http://shop.turnhouttigers.be. Onderaan de mail kan je daar meer over lezen. Aanstaande dinsdag, woensdag en donderdag bestaat er de mogelijkheid om een aantal kledingstukken te passen, zodat je zeker bent van de maat.

De verwachte leveringstermijn bedraagt 15 dagen. Wil je nog een kerstkado, wacht dan zeker niet te lang om te bestellen!

Hieronder vind je alvast enkele voorbeelden. Onder de foto's kan je lezen hoe het bestelproces in zijn werk gaat.

 

 

 

     

Hoe kan je bestellen?

Ga naar http://shop.turnhouttigers.be. Daar vind je de volledige collectie en kan je je keuze maken. Alle artikels zijn beschikbaar voor kinderen, vrouwen en heren. Kies bij elk artikel de club 'Turnhout Tigers' zodat je zeker het juiste logo er op hebt. Bij broeken kan je ook je nummer invullen indien je dit wenst.
(Opgelet: Bij de andere artikels kan je momenteel naam/nummer invullen, maar dit is een vergisssing en zal binnenkort aangepast worden. Enkel op de broeken kan je je nummer plaatsen, bij de andere kledij komt enkel het logo)

Voeg de gewenste artikels toe aan je winkelmandje, geef je gegevens in en betaal online. Je hebt de keuze om je artikels thuis te laten leveren of op te halen bij Sport City in Merksplas. Wendy zal ook regelmatig naar Sport City rijden om pakketjes op te halen, zo hoef je geen verzendkosten te betalen.

Kan je niet online betalen?

Plaats je bestelling bij Wendy of Davy, en betaal contant bij hen. Zij zullen dan de bestelling online plaatsen voor jou.

Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar events@turnhouttigers.be en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Bekijk alle nieuws artikels
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors