De Ketnet Cup

Deze zomer reist KETNET weer langs Vlaamse steden en gemeenten om DE KETNET CUP uit te reiken.


GOED NIEUWS: KETNET houdt ook halt bij ons en de Turnhout Tigers gaan meedoen!


DE KETNET CUP is het doldwaas actief spelprogramma, opgenomen tijdens het gelijknamige event, waar je een hele dag kan spelen en strijden in verschillende opblaasbare games. De winnaars nemen de gegeerde Ketnet cup mee naar huis.

De Ketnet Cup vindt plaats op 28 juli tussen 10.00u en 16.00u. We hebben drie jongens/meisjes nodig in de leeftijdscategorie 2001/2002/2003/2004. Heb je interesse schrijf je dan in op de site voor 24 juni. We doen een eerlijke trekking tussen de jongens/meisjes die zich hebben opgegeven.

Een week na het event kan je een verslag van de wedstrijd bekijken op KETNET. De presentatie van DE KETNET CUP is in handen van de wrappers Sien en Sander.

 

Ketnet CupIEDEREEN WELKOM!
Supporteren kan natuurlijk ook! Iedereen is welkom want DE KETNET CUP is niet alleen een leuk TV programma maar ook een fantastisch event voor de ganse familie met talrijke spelletjes en attracties. Bovendien is het event… helemaal GRATIS! 

Zie jij het dus niet zitten om op TV te komen, maar heb je wel zin om de verschillende spelletjes zelf uit te testen en kennis te maken met de aanwezige KETNET-gezichten, kom dan zeker langs!

Tot dan!

HET KETNET CUP TEAM

 

Inschrijven kan niet meer.

 

Bekijk alle nieuws artikels
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors