Nieuws

Turnhout Tiger Day

Turnhout Tiger Day - Turnhout Tigers - IJshockey

Op zaterdag 24 juni vindt onze jaarlijkse Turnhout Tiger Day plaats. Zet deze datum alvast in je agenda!

Geboorte Liaz Luyckx

Geboorte Liaz Luyckx - Turnhout Tigers - IJshockey

Een dikke proficiat aan kersverse papa Lorenz Luyckx met de geboorte van zijn zoon Liaz! 

 

Schrijf je in voor het zomerkamp

Schrijf je in voor het zomerkamp - Turnhout Tigers - IJshockey

Verbeter je ijshockey skills deze zomer tijdens het Turnhout Tigers zomerkamp. Van 14 tot en met 18 augustus train je elke dag op en naast het ijs zodat je klaar bent om aan het nieuwe seizoen te beginnen!

Schrijf je snel in!

U8/U10 Toernooi

U8/U10 Toernooi - Turnhout Tigers - IJshockey

Op paasmaandag kan je komen kijken naar het toernooi van onze jongste spelers. Vanaf 8u nemen zij het op tegen diverse teams uit binnen- en buitenland.

Hier vind je het wedstrijdschema voor U8 en voor U10 . Kom zeker eens kijken om onze jeugdspelertjes aan te moedigen!

Tot maandag!

Wijziging trainingen - update

Beste spelers,

aangezien de competitie gedaan is, zal er in April op maandag geen training meer zijn.

Op dinsdag zullen de trainingen gegeven worden door Wim en Frank. Van 18.45-19.45 is het training voor U12 - U16, het tweede uur is het training voor U19 - 1e team.

Op donderdag is het training voor U12 - U16 van 18.15-19.15u. Voor U19 en het 1e team verschuift de training naar 19.30u-20.30u. Voor de Turtles verschuift de training naar 20.45u.

Op zondag zijn er vaak toernooien, op die dagen zullen er ook geen trainingen zijn. De juiste data kan je in de kalender nakijken.

U14 Toernooi

U14 Toernooi - Turnhout Tigers - IJshockey

Volgend weekend vindt het U14 toernooi plaats. Gedurende 2 dagen zullen onze U14 spelers het opnemen tegen verscheidene teams uit binnen- en buitenland. Kom ze zeker eens aanmoedigen!

Het speelschema kan je hier vinden.

Fun hockey toernooi

Fun hockey toernooi - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag, 1 april, starten we met het Fun hockey toernooi. Alhoewel het een toepasselijke datum is voor een Turtle toernooi, is het echt geen aprilgrap. Kom onze Turtles zeker eens aanmoedigen! Ze starten om 9.00u. Het wedstrijdschema kan je hier vinden.

Voor onze toernooien kunnen we nog steeds helpende handen gebruiken, dus meld je zeker aan! Deze uren tellen mee voor je cluburen van het seizoen. 

Helpers gezocht voor de toernooien

Helpers gezocht voor de toernooien - Turnhout Tigers - IJshockey

Bij onze toernooien kunnen we alle hulp gebruiken, daarom hopen we op jullie te mogen rekenen om ons te helpen, zodat we ook dit jaar weer leuke toernooien kunnen regelen voor jullie of je kinderen!

Wil je graag een helpende hand toesteken, vul dan het formulier op de website in.

Helpen mag zowel op het toernooi van je eigen kind, maar mag zeker ook op de andere toernooien. We zoeken nog mensen voor de klok, de sheet (hiervoor hoeft men niet altijd ervaren te zijn), bar, water, appelsienen bijvullen in de kleedkamers, reffen, ...

Vrijwilligers kunnen zich melden via onderstaand formulier.

Alvaste heel hard bedankt! 

 

Laatste wedstrijd van het seizoen!

Gametime

Speelschema familieavond

Speelschema familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Aanstaande zaterdag is de familieavond en het wordt een topeditie! We hebben nog nooit zoveel inschrijvingen gehad als dit jaar! Om alles wat ordelijk te laten verlopen, hebben we voor de wedstrijdjes een speelschema opgesteld. Mogen we vragen aan iedereen om op tijd klaar te staan, zodat we niet (te veel) uitlopen.

We hebben daarenboven ook nog een leuk extraatje voor iedereen dat ingeschreven is! Tot zaterdag!!

Toernooi sponsors

Toernooi sponsors - Turnhout Tigers - IJshockey

Voor onze toernooien kunnen we nog sponsors gebruiken. Wil je graag mee steunen of ken je iemand die dat wilt doen, download dan het sponsorformullier en bezorg het terug aan iemand van het bestuur.

Logo's, advertenties, teksten, enz.. graag ten laatste 22 maart bezorgen. Dit mag aan het bestuur gegeven worden of liefst nog digitaal doorgemailed worden naar webmaster@turnhouttigers.be .

Week van de vrijwilliger

Week van de vrijwilliger - Turnhout Tigers - IJshockey

Onze club en ijsbaan kon niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Het ijssportcentrum schenkt daarom aan elke vrijwilliger van de clubs een bon voor een gratis schaatsbeurt. Deze bon mag je zelf gebruiken of schenken aan iemand anders. Alle vrijwilligers van Turnhout Tigers kunnen deze afhalen bij Wendy tot 15 maart! 


Bedankt allemaal! 

Dit weekend: 1e team versus Red Roosters

Gametime

Bus naar Gullegem

Bus naar Gullegem - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag 25 februari speelt het eerste team in Gullegem. Voor spelers en supporters wordt er een bus ingelegd. Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy

De prijs van de bus is 10 euro. We vertrekken om 13u aan het ijssportcentrum.

Helpende handen op schaatsbaan

Helpende handen op schaatsbaan - Turnhout Tigers - IJshockey

We hebben nog wat helpende handen nodig om nog enkele diensten ingevuld te krijgen. Deze zaterdag en zondag hebben we nog enkele mensen nodig voor de schaatsbeurt. Ook volgende week donderdag en zondag staan er nog wat diensten open.

Wie kan mee helpen op die dagen? Gelieve je aan te melden via het inzetrooster. Geraak je er niet meer in, stuur dan een email naar webmaster@turnhouttigers.be

Alvast bedankt aan iedereen om te helpen!

Thuiswedstrijd eerste team

Gametime -18-2

Nu inschrijven voor de familieavond

Nu inschrijven voor de familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 18 maart is onze jaarlijkse familieavond. Het wordt weer een avond vol ijshockey en plezier voor jong en oud. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je nu dan snel in!

Oud hockeygerief gevraagd

Oud hockeygerief gevraagd - Turnhout Tigers - IJshockey

Heeft er iemand nog hockeygerief voor volwassenen (broeken, beenkappen, beschermers, handschoenen, helmen,...) liggen dat hij niet meer gebruikt? Het mag gerust wat versleten zijn. Wij zouden het binnenkort bij Turnhout Tigers heel goed kunnen gebruiken. Als je het niet meer nodig hebt, mag je dit steeds langsbrengen bij iemand van het bestuur. 

Alvast bedankt!

Familieavond - 18 maart

Familieavond - 18 maart - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 18 maart is onze familieavond. Binnenkort komen er meer details, maar verwacht je maar aan een leuke avond, waarbij een wedstrijdje ouders versus kinderen zeker niet zal ontbreken!

Helpers gevraagd tijdens schooldagen

Helpers gevraagd tijdens schooldagen - Turnhout Tigers - IJshockey

Nu de kerstvakantie voorbij is, komen er weer veel scholen schaatsen op het IJssportcentrum. Bijna dagelijks komen er één of meerdere scholen schaatsen, vaak zelfs met meer dan 100 kinderen.

Voor onze schaatsbaan is dit natuurlijk heel goed, maar we hebben hierbij wel wat hulp nodig bij de schaatsverhuur om schaatsen aan te geven.

Ben jij soms overdag thuis tijdens schooldagen en wil je af en toe eens komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@ijssportcentrumturnhout.be. Indien je enkel op bepaalde dagen of tijdstippen kunt komen, vermeld dit dan zeker. Wanneer een school komt, is goed op voorhand geweten, dus je zal op tijd verwittigd worden wanneer er hulp nodig is voor de schaatsverhuur.

Deze uren tellen ook mee voor je diensturen voor de club. 

Scholen zijn heel belangrijk voor de schaatsbaan, maar ook voor de clubs! We kunnen daarom alle hulp gebruiken hierbij!

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors