Nieuws

Wintermarkt Turnhout

Wintermarkt Turnhout - Turnhout Tigers - IJshockey

Net zoals vorig jaar, houden we dit jaar de bar op de wintermarkt in Turnhout open tijdens de Kerstperiode. Dit is een ideale moment om onze clubkas te spijzen, maar hiervoor hebben we natuurlijk ook veel vrijwilligers nodig. We hopen op jullie medewerking hiervoor.

Je kunt je opgeven voor de wintermarkt via de vrijwilligers website. Je kunt je aanmelden voor de bar of voor de schaatsverhuur. We hebben overdag alles onderverdeeld in blokken van 2 uur, maar het zou echt wel helpen, moest je 2 blokken na elkaar kunnen doen.

Alvast super bedankt aan iedereen die meehelpt!

http://diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Parkeren in Luik

Parkeren in Luik - Turnhout Tigers - IJshockey

Voor de ouders/spelers die nog in Luik moeten spelen, heeft secretaris Ann een goede parkeertip die waarschijnlijk velen nog niet weten.

Je kunt namelijk korting krijgen voor het parkeren als je je parkeerkaartje laat valideren op de schaatsbaan. Het kastje hiervoor staat op de toog van de bar van de schaatsbaan in Luik.

Hotel en bus naar Beaufort

Hotel en bus naar Beaufort - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 20 januari speelt ons Eerste Team in Beaufort. Net zoals vorig jaar maken we er een uitstapje van met een overnachting ter plaatse (van zaterdag op zondag). Alle supporters zijn welkom om mee te gaan, het wordt gegarandeerd een feestje!

De prijs hangt af van het aantal ingeschrevenen, maar zal voor de bus rond de 10 euro per persoon liggen, en voor het hotel rond de 45 euro per persoon (ontbijt inbegrepen). De exacte prijs kunnen we je meedelen als we het aantal ingeschrevenen kennen.

Wil je graag mee? Vul dan onderstaand formulier in, VOOR zondag 12 november! (na zondag kan het hotel de beschikbaarheid van kamers niet meer garanderen)

Supportersbus naar Leuven

Supportersbus naar Leuven - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag 4 november speelt het eerste team in Leuven. Voor spelers en supporters wordt er weer een bus ingelegd. 

De prijs van de bus is 5 euro. We vertrekken om 17.00u aan het ijssportcentrum. 

Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy, het aantal plaatsen is beperkt!

Win een bon van 100 Euro

Win een bon van 100 Euro - Turnhout Tigers - IJshockey

Electro Ghys schenkt elke maand  een bon van 100 Euro aan een vrijwilliger!

Wil jij ook kans maken op een bon van 100 euro? Schrijf je dan in voor één of meerdere diensten bij onze clubs of het ijssportcentrum. Elke maand wordt er willekeurig een vrijwilliger geloot uit de gepresteerde uren van die maand. Wie meer uren doet, maakt ook meer kans om te winnen!

Zowel bij de diensten voor publieke beurten als de diensten voor de clubs zelf, is er veel volk nodig. Het eerste jaar hebben we dit met zijn allen fantastisch gedaan! Laten we dat dit jaar opnieuw doen!

Ga naar http://diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Nieuwe jeugdvoorzitter

Nieuwe jeugdvoorzitter - Turnhout Tigers - IJshockey

Het huidige bestuur wordt sinds deze week versterkt met een nieuwe jeugdvoorzitter: Joeri Stoops. Sinds White Caps was opgenomen in Turnhout Tigers, was deze functie een beetje uit het oog verloren, maar we vonden dat er echt wel nood was om een specifieke persoon voor de jeugd te hebben. Joeri zal dan ook het aanspreekpunt worden voor alle zaken betreffende de jeugd.

Joeri draait al een tijdje mee bij Turnhout Tigers. Hij speelt zelf nog actief bij de Ice Tigers, heeft 2 kinderen bij de jeugd, reft, ... Kortom de geschikte man om onze nieuwe functie in te vullen.

Brievenbus

Heb je post voor Turnhout Tigers? In de bar boven kan je deze achterlaten in onze brievenbus!

2017-10-13 01.27.39 (Custom)

Beker van België wedstrijd: Turnhout Tigers - HYC

Gametime -hyc

Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht - Turnhout Tigers - IJshockey

In het weekend zijn er nog verscheidene diensten niet ingevuld. Er zijn ook nog een heel aantal leden die zich niet hebben aangemeld op de vrijwilligers websiteGraag de inzet van iedereen. Elke bijdrage, hoe klein ook verlicht het werk voor de club en zorgt er voor dat de schaatsbaan kan blijven bestaan!

Alvast bedankt!

Website diensten

Spelersvoorstelling geannuleerd

Spelersvoorstelling geannuleerd - Turnhout Tigers - IJshockey

Omdat de nieuwe truitjes van de jeugd niet op tijd klaar gaan zijn, hebben we beslist om de spelersvoorstelling van 21 oktober voorlopig te annuleren. Zogauw de truitjes binnen zijn, gaan we kijken of we nog een voorstelling op een andere datum kunnen doen.

Op 21 oktober speelt het eerste team wel nog altijd om 20u een thuismatch tegen HYC. Supporters zijn van harte uitgenodigd!

Beker van België wedstrijd: Turnhout Tigers - Bulldogs Luik

Gametime -luik

Only for Men - fashion lunch

Only for Men - fashion lunch - Turnhout Tigers - IJshockey

Zaterdag 28 oktober organiseert fashion square De Brinck een Fashion Lunch. Voor slechts € 30,- kunt u tussen 12u - 15.30u genieten van een aperitief in de winkels, 4 gangen lunch in restaurant Lucas, bijpassende wijnen en een inspirerende modeshow verzorgd door Uniek Mode, Only for Men, XO fashion, Mieps & Mams en The Bakery.

Voor meer informatie klik hier.

Bus naar Luik

Bus naar Luik - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag 30 september speelt het eerste team in Luik. Voor spelers en supporters wordt er een bus ingelegd. 

De prijs van de bus is 5 euro. We vertrekken om 15.45u aan het ijssportcentrum. Terugkomst wordt verwacht rond 23.30u. 

Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy, het aantal plaatsen is beperkt!

Braderij Turnhout

Braderij Turnhout - Turnhout Tigers - IJshockey

Dit weekend is het braderij in de Turnhoutse winkelstraten. Om onze sport te promoten gaan we snoepzakken verkopen tijdens de braderij.

We vragen daarom ook aan de spelers om zaterdag van 10u-18u en/of zondag van 13u-18u naar de braderij te komen in een hockey jersey om mee te helpen snoepzakken te verkopen. 

Geef aan je teambegeleider door wanneer je kunt komen!

Alvast bedankt

Beker van België wedstrijd: Turnhout Tigers - IHCL Leuven

Gametime

Bench officials gezocht

Bench officials gezocht - Turnhout Tigers - IJshockey

Beste ouders en spelers,

We kunnen nog steeds bench officials gebruiken tijdens de wedstrijden van jullie kinderen. Donderdag 21/9 om 19u zal Wendy op de schaatsbaan een uitleg geven over de klok en sheet. Heb je interesse om soms ook eens de klok of sheet te doen, kom dan eens langs. Alle hulp is welkom.

 

Wedstrijdkalender 2017-2018 online

Wedstrijdkalender 2017-2018 online - Turnhout Tigers - IJshockey

De wedstrijdkalender voor 2017-2018 staat online. Je vindt alle wedstrijden van alle categorieën terug op de kalender of in het wedstrijdenoverzicht.

Er kunnen steeds wijzigingen optreden, kijk daarom steeds de kalender goed na!

Spelers dienen er voor te zorgen dat hun inschrijving volledig in orde is: lidgeld, doktersattest en juiste foto. Indien je niet in orde bent met één van deze drie kan je niet deelnemen aan de wedstrijden. Wacht niet tot vlak voor de wedstrijden om je in orde te maken!

Herinnering lidgeld

Herinnering lidgeld - Turnhout Tigers - IJshockey

Er zijn nog een aantal spelers die hun lidgeld niet betaald hebben of hun doktersattest nog niet hebben binnen gebracht, gelieve dit zo snel mogelijk in orde te brengen. Zonder betaling of doktersattest kunnen er GEEN wedstrijden gespeeld worden. De wedstrijdkalender is bijna klaar, en zal een van de volgende dagen verwacht worden.

Doktersattesten kunnen bezorgd worden aan Ann of afgegeven worden aan iemand van het bestuur.  Denk er ook aan om tijdig je lidgeld te betalen, bij betaling na 15/9 wordt het lidgeld verhoogd met 25 euro! Breng het dus snel in orde, anders loop je kans om enkele wedstrijden te missen.

Nieuwe vrijwilligers website

Nieuwe vrijwilligers website - Turnhout Tigers - IJshockey

Beste ouders, grootouders, ...
 
Graag willen we weer gebruik maken van jullie hulp. Het IJspportcentrum kan voorlopig niet bestaan zonder vrijwilligers want anders lopen de kosten veel te hoog op. We moeten proberen om nog twee jaar te overbruggen tot de nieuwe ijsbaan er is.
Hopelijk kunnen we weer rekenen op jullie hulp.
 
Er is dit jaar een nieuwe website om in te schrijven voor de diensten. Via volgende link kan je je inschrijven.

http://diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Als je je de eerste keer inschrijft, wordt er een account gemaakt die je kunt gebruiken om de volgende keren in te schrijven. Heb je nog hulp nodig of vragen, stuur dan een email naar webmaster@turnhouttigers.be

Deze donderdag en zondag kunnen we al hulp gebruiken! 

Alvast bedankt!

Zamboni kennismakingsessie

Zamboni kennismakingsessie - Turnhout Tigers - IJshockey

Het ijssportcentrum is nog op zoek naar enkele mensen die af en toe het ijs willen dweilen. Daarom wordt er op zaterdag 30 september om 16u een kennismakingsessie georganiseerd.  Iedereen die eens wilt kijken of ijs dweilen iets voor hem is, kan dan op de schaatsbaan terecht voor wat uitleg, een testrit enz.. 

Heb je interesse, stuur dan een mailtje naar Hans.

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors