Nieuws

Stadsparkfeesten

Stadsparkfeesten - Turnhout Tigers - IJshockey

De Stadsparkfeesten zijn voorbij en het was weer een mooie editie. De weergoden waren ons over het algemeen goed gezind zodat er  een goede opkomst was. Aan de vele positieve reacties die we mochten ontvangen, kunnen we toch weer stellen dat het een geslaagd weekend was.

Bij deze willen we dan ook alle vrijwilligers bedanken die de afgelopen dagen hebben meegeholpen. Zonder jullie was het wederom niet mogelijk geweest. Bedankt aan de spelers van het eerste team, aan de vele ouders en spelers die zijn komen helpen en aan iedereen die er dit weekend is geweest. Ook een speciale dank aan het EVC die er weer vele dagen werk hebben ingestoken om er een succes van te maken.

Op 22 juni sluiten we het seizoen nog af met onze jaarlijkse Tigers Day op de waterski in Gierle. Hiervoor kan je nog altijd inschrijven

Turnhout Tiger Day

Turnhout Tiger Day - Turnhout Tigers - IJshockey

Op zaterdag 22 juni vindt onze jaarlijkse Turnhout Tiger Day plaats. Het wordt weer een dag vol waterpret, plezier en lekker eten en drinken. Graag zo snel mogelijk inschrijven!

Stadsparkfeesten

Stadsparkfeesten - Turnhout Tigers - IJshockey

Van vrijdag 7 juni tot en met maandag 10 juni staan we met de club op de stadsparkfeesten in Turnhout.

We gaan hier een centje bij verdienen door te helpen tappen op de stadsparkfeesten. Hiervoor hebben we wel jullie hulp nodig. 

Indien je graag wilt helpen, meld je dan aan via de dienstenwebsite. We hebben elke dag zeker 30 man nodig, dus alle hulp is welkom!

We kunnen nog steeds wat extra hulp gebruiken! 

News update

Beste hockeyvrienden,


Zoals jullie weten, liggen alle competities reeds enkele weken achter ons.
Maar dat wil niet zeggen dat wij als bestuur hebben stil gezeten.
Zo zijn er enkele wijzigingen en verschuivingen binnen de technische staf.
Frank Klijsen doet een stapje terug en treed uit het bestuur van de club. Zo geeft hij ook zijn taak van technisch directeur door aan Wim Blockx. Wim zal zeer nauw samenwerken met onze nieuwe hoofdcoach Bryant Perrier. Frank op zijn beurt blijft coach van onze U16. 
Via deze weg willen wij Frank nogmaals bedanken voor de jarenlange inzet voor onze club en hopen dat hij met onze jonge jongens nog veel successen mag boeken.
Het hoeft geen betoog dat Wim zijn taak met het nodige enthousiasme zal aanvatten en we wensen hem alvast veel succes.
De maand mei is transfermaand in het ijshockeylandschap. Zo zijn er bij onze club ook enkele namen die verdwijnen. Spelers van ons eerste team zoals Neil en Boris verlaten de club en willen hun geluk beproeven in de BeNeliga.
Maar wij zijn ook zeer blij met de komst van enkele oude bekenden ! 
Zo vindt Chiefs Leuven Beneliga speler Michael Van Egdom de weg terug naar Turnhout.
Michael speelde in het seizoen 2014-2015 al reeds voor ons eerste team en zal nu onze div1 ploeg komen versterken in de aanval. 
Ook Nijmegen BeNeliga speler Danny Mols zal de kleuren van onze Tigers volgend seizoen verdedigen. En dat kunnen we letterlijk nemen want Danny is een 25-jarige verdediger met de nodige ervaring. 

Ook Joey Mei en Koen Vrints komen het eerste team versterken.
Joey is een 20-jarige forward die afgelopen seizoen uitkwam voor Red Eagles in de BeNeliga en dus nu de overstap maakt om onze kleuren te verdedigen.
Koen was afgelopen seizoen de back-up goalie van Cold Play in de Beneliga en zal volgend seizoen de netten van onze Tigers mee schoon houden.
En last, but not least kunnen we aankondigen dat onze Liesl Kuypers opnieuw de overstap maakt naar haar home base. Liesl heeft enkele seizoenen bij HYC gespeeld en komt nu de netten van onze U19 mee helpen schoonhouden.

Aan alle spelers : van harte welkom !

Het bestuur

Lidgeld 2019-2020

Beste spelers, beste ouders

De schaatsbaan is nog maar net gesloten, maar bij het bestuur zijn we al volop bezig met de voorbereidingen van het ijshockeyseizoen 2019-2020. Een belangrijk onderdeel daarvan is het lidgeld.

Om zo snel mogelijk teams te kunnen samenstellen, is het belangrijk dat we zo snel mogelijk weten wie er in schrijft. We vragen dan ook om bij voorkeur voor 1 juli de betaling in orde te brengen. Na 1 juli wordt het lidgeld verhoogd met 25 euro.

Meer info over het lidgeld kan je hier vinden (of hier voor nieuwe spelers)

De trainingen zullen starten vanaf september. Indien U nog vragen heeft, aarzel dan niet ons te contacteren.

Vervolgens wensen wij u nog een fijne, sportieve zomer toe.

Met vriendelijke groeten,

Turnhout Tigers

 

Nieuwe hoofdtrainer

Nieuwe hoofdtrainer - Turnhout Tigers - IJshockey

We zijn verheugd jullie te kunnen melden dat Bryant Perrier de nieuwe hoofdtrainerzal worden vanaf volgend seizoen. Bryant komt uit Vancouver (Canada) en heeft een indrukwekkend palmares op zijn naam staan, zowel als speler en als coach.

Bryant heeft bij diverse teams in Canada en Europa gespeeld en training gegeven, dit op alle niveaus gaande van Minor Hockey, Junior, Collegiate tot het professionele niveau. Hij speelde zelf bij een NHL affiliated team in de International Hockey League en heeft NCAA Division 1 gespeeld in de top US College League in Noord-Amerika. Hij kan steunen op meer dan 20 jaar ervaring als professionele hockey coach.  

Trainingen

Trainingen - Turnhout Tigers - IJshockey

Opgelet: op paasmaandag zal er geen training zijn.

De laatste training van het seizoen vindt plaats op donderdag 25 april!

Turnhout Tigers Ringtone

Turnhout Tigers Ringtone - Turnhout Tigers - IJshockey

Download de Turnhout Tigers ringtone !! 

 

Klik hier voor Iphone. 

Klik hier voor Android of andere.

Download en bewaar het bestand op je telefoon en stel het daarna in als ringtone. Ga op je smartphone naar Instellingen, en daarna naar  'Geluiden' of 'Horen en Voelen'.

U8/U10 Toernooi

U8/U10 Toernooi - Turnhout Tigers - IJshockey

Dit weekend gaan onze toernooien van start en we openen met het U8/U10 Toernooi deze zaterdag. Vanaf 8u s'morgens tot 19u s'avonds kan je onze jongste spelers zien op het ijssportcentrum. Kom ze zeker eens aanmoedigen!

Helpers gezocht voor de toernooien

Helpers gezocht voor de toernooien - Turnhout Tigers - IJshockey

Bij onze toernooien kunnen we alle hulp gebruiken, daarom hopen we op jullie te mogen rekenen om ons te helpen, zodat we ook dit jaar weer leuke toernooien kunnen regelen voor jullie of je kinderen!

Aan de ouders wordt gevraagd om zeker een handje te komen helpen op het toernooi van de eigen kinderen. Zo kunnen we de taken verdelen over verschillende mensen en hoeft iedereen maar even mee te helpen.

Wil je graag een helpende hand toesteken, vul dan het formulier op de website in.

Helpen mag zowel op het toernooi van je eigen kind, maar zeker ook op de andere toernooien. We zoeken nog mensen voor de klok, de sheet (hiervoor hoeft men niet altijd ervaren te zijn), bar, water, appelsienen bijvullen in de kleedkamers, reffen, ...

Vrijwilligers kunnen zich melden via onderstaand formulier.

Alvast heel hard bedankt! 

 

Overlijden vader Roel Broeckx

Overlijden vader Roel Broeckx - Turnhout Tigers - IJshockey

Zopas vernamen wij het overlijden van Cis Broeckx. Cis is de vader van Roel Broeckx en was vroeger ook nog coach van de Ice Tigers. De voltallige club betuigt oprecht zijn medeleven aan Roel bij het overlijden van zijn vader. De club wenst Roel en aanverwanten veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bekijk hier de lijst met karaoke songs

Karaoke

Wedstrijd Beaufort + Karaoke avond

Zaterdag 16 maart staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Onze Tigers die momenteel op de eerste plaats staan, nemen het dan op tegen Beaufort (derde plaats). 

Na de wedstrijd nodigen we iedereen uit voor onze Karaoke avond in de bar van het IJssportcentrum. Smeer je stembanden maar goed in, we gaan er een serieuze lap op geven!

Gametime -16-3

Afgelastte trainings

Afgelastte trainings - Turnhout Tigers - IJshockey

Opgelet, het einde van het seizoen komt er al weer bijna aan, dus er vallen enkele trainingen weg:

- donderdag 7/3 is er geen u12/u14 training

- vanaf 9 april zal er geen training meer zijn op dinsdag (jeugd + eerste team)

- vanaf 11 april zal er geen training meer zijn op donderdag voor het eerste team (wel voor jeugd en turtles)

- let ook op in de weekends, als er toernooien zijn, zullen er geen trainingen zijn.

Karaoke avond

Karaoke avond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op zaterdag 16 maart speelt het eerste team de laatste thuis wedstrijd. Na de wedstrijd nodigen we iedereen uit in de bar voor een geweldige KARAOKE avond !! 

Haal je zang talenten maar boven!

Bus naar Leuven

Bus naar Leuven - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zondag 10 maart speelt het eerste team een belangrijke wedstrijd in Leuven. Deze wedstrijd moeten we winnen willen we nog in aanmerking komen voor de eerste plaats, we kunnen dus ALLE supporters gebruiken! Daarom wordt er voor spelers en supporters een bus ingelegd.

De prijs van de bus is 5 euro per persoon. We vertrekken om 14.30u aan het ijssportcentrum.  Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy, de plaatsen zijn beperkt.

Toernooi sponsors gezocht

Toernooi sponsors gezocht - Turnhout Tigers - IJshockey

Sponsors gezocht

Voor onze toernooien kunnen we nog sponsors gebruiken. Wil je graag mee steunen of ken je iemand die dat wilt doen, download dan het sponsorformulier en bezorg het terug aan iemand van het bestuur.

Korting op je lidgeld

Voor elke sponsor die je aanbrengt, kan je zelf geld verdienen. Van het aangebrachte sponsorbedrag brengen we 10% in mindering van je lidgeld voor volgend seizoen! Breng je bijvoorbeeld sponsors aan voor 300 euro, heb je volgend seizoen 30 euro extra korting op je lidgeld. 

Logo's en teksten bezorgen

Logo's, advertenties, teksten, enz.. graag zo snel mogelijk bezorgen. Dit mag aan het bestuur gegeven worden of liefst nog digitaal doorgemailed worden naar webmaster@turnhouttigers.be .

Het eerste toernooi is al op 31 maart, daarom graag de formulieren binnen brengen voor 20 maart.

Eerste team - HYC Toekomstteam

Gametime -23-2

Inschrijvingen toernooien

De inschrijvingen voor de toernooien lopen op volle toeren. Er zijn momenteel nog enkele plaatsjes vrij. Wil je ook nog mee doen met je team, schrijf je dan snel in

Hieronder vind je de lijst met teams die al ingeschreven zijn:

Deelnemerstoernooi

Eerste team - HYC Comeback team

Gametime -9-2

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors