Nieuws

Trainingen

Trainingen - Turnhout Tigers - IJshockey

Opgelet: op paasmaandag zal er geen training zijn.

De laatste training van het seizoen vindt plaats op donderdag 25 april!

Turnhout Tigers Ringtone

Turnhout Tigers Ringtone - Turnhout Tigers - IJshockey

Download de Turnhout Tigers ringtone !! 

 

Klik hier voor Iphone. 

Klik hier voor Android of andere.

Download en bewaar het bestand op je telefoon en stel het daarna in als ringtone. Ga op je smartphone naar Instellingen, en daarna naar  'Geluiden' of 'Horen en Voelen'.

U8/U10 Toernooi

U8/U10 Toernooi - Turnhout Tigers - IJshockey

Dit weekend gaan onze toernooien van start en we openen met het U8/U10 Toernooi deze zaterdag. Vanaf 8u s'morgens tot 19u s'avonds kan je onze jongste spelers zien op het ijssportcentrum. Kom ze zeker eens aanmoedigen!

Helpers gezocht voor de toernooien

Helpers gezocht voor de toernooien - Turnhout Tigers - IJshockey

Bij onze toernooien kunnen we alle hulp gebruiken, daarom hopen we op jullie te mogen rekenen om ons te helpen, zodat we ook dit jaar weer leuke toernooien kunnen regelen voor jullie of je kinderen!

Aan de ouders wordt gevraagd om zeker een handje te komen helpen op het toernooi van de eigen kinderen. Zo kunnen we de taken verdelen over verschillende mensen en hoeft iedereen maar even mee te helpen.

Wil je graag een helpende hand toesteken, vul dan het formulier op de website in.

Helpen mag zowel op het toernooi van je eigen kind, maar zeker ook op de andere toernooien. We zoeken nog mensen voor de klok, de sheet (hiervoor hoeft men niet altijd ervaren te zijn), bar, water, appelsienen bijvullen in de kleedkamers, reffen, ...

Vrijwilligers kunnen zich melden via onderstaand formulier.

Alvast heel hard bedankt! 

 

Overlijden vader Roel Broeckx

Overlijden vader Roel Broeckx - Turnhout Tigers - IJshockey

Zopas vernamen wij het overlijden van Cis Broeckx. Cis is de vader van Roel Broeckx en was vroeger ook nog coach van de Ice Tigers. De voltallige club betuigt oprecht zijn medeleven aan Roel bij het overlijden van zijn vader. De club wenst Roel en aanverwanten veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Bekijk hier de lijst met karaoke songs

Karaoke

Wedstrijd Beaufort + Karaoke avond

Zaterdag 16 maart staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Onze Tigers die momenteel op de eerste plaats staan, nemen het dan op tegen Beaufort (derde plaats). 

Na de wedstrijd nodigen we iedereen uit voor onze Karaoke avond in de bar van het IJssportcentrum. Smeer je stembanden maar goed in, we gaan er een serieuze lap op geven!

Gametime -16-3

Afgelastte trainings

Afgelastte trainings - Turnhout Tigers - IJshockey

Opgelet, het einde van het seizoen komt er al weer bijna aan, dus er vallen enkele trainingen weg:

- donderdag 7/3 is er geen u12/u14 training

- vanaf 9 april zal er geen training meer zijn op dinsdag (jeugd + eerste team)

- vanaf 11 april zal er geen training meer zijn op donderdag voor het eerste team (wel voor jeugd en turtles)

- let ook op in de weekends, als er toernooien zijn, zullen er geen trainingen zijn.

Karaoke avond

Karaoke avond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op zaterdag 16 maart speelt het eerste team de laatste thuis wedstrijd. Na de wedstrijd nodigen we iedereen uit in de bar voor een geweldige KARAOKE avond !! 

Haal je zang talenten maar boven!

Bus naar Leuven

Bus naar Leuven - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zondag 10 maart speelt het eerste team een belangrijke wedstrijd in Leuven. Deze wedstrijd moeten we winnen willen we nog in aanmerking komen voor de eerste plaats, we kunnen dus ALLE supporters gebruiken! Daarom wordt er voor spelers en supporters een bus ingelegd.

De prijs van de bus is 5 euro per persoon. We vertrekken om 14.30u aan het ijssportcentrum.  Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy, de plaatsen zijn beperkt.

Toernooi sponsors gezocht

Toernooi sponsors gezocht - Turnhout Tigers - IJshockey

Sponsors gezocht

Voor onze toernooien kunnen we nog sponsors gebruiken. Wil je graag mee steunen of ken je iemand die dat wilt doen, download dan het sponsorformulier en bezorg het terug aan iemand van het bestuur.

Korting op je lidgeld

Voor elke sponsor die je aanbrengt, kan je zelf geld verdienen. Van het aangebrachte sponsorbedrag brengen we 10% in mindering van je lidgeld voor volgend seizoen! Breng je bijvoorbeeld sponsors aan voor 300 euro, heb je volgend seizoen 30 euro extra korting op je lidgeld. 

Logo's en teksten bezorgen

Logo's, advertenties, teksten, enz.. graag zo snel mogelijk bezorgen. Dit mag aan het bestuur gegeven worden of liefst nog digitaal doorgemailed worden naar webmaster@turnhouttigers.be .

Het eerste toernooi is al op 31 maart, daarom graag de formulieren binnen brengen voor 20 maart.

Eerste team - HYC Toekomstteam

Gametime -23-2

Inschrijvingen toernooien

De inschrijvingen voor de toernooien lopen op volle toeren. Er zijn momenteel nog enkele plaatsjes vrij. Wil je ook nog mee doen met je team, schrijf je dan snel in

Hieronder vind je de lijst met teams die al ingeschreven zijn:

Deelnemerstoernooi

Eerste team - HYC Comeback team

Gametime -9-2

Diensten ijssportcentrum en wedstrijden

Diensten ijssportcentrum en wedstrijden - Turnhout Tigers - IJshockey

Sommigen hebben het ondertussen al gemerkt, we hebben de planning voor de diensten voor het ijssportcentrum en de wedstrijden ingevuld tot op het einde van het seizoen. 

Kijk daarom eens na wanneer je ingepland staat. Je kunt dit doen door naar diensten.ijsct.be/turnhouttigers te gaan. Aanmelden en daarna rechtsboven op 'mijn diensten' te klikken. Sta je ingepland en kan je op die dag niet, hoor dan eens rond bij de andere ouders om te wisselen. Als we allemaal samen werken, lukt ons dit!

Alvast bedankt iedereen voor jullie hulp!

diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Inschrijven voor de familieavond

Inschrijven voor de familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 2 februari is onze jaarlijkse familieavond. Het wordt weer een avond vol ijshockey en plezier voor jong en oud. Er zullen ook weer wedstrijdjes gespeeld worden tegen de jeugd, eerste team, turtles,... Wil je er graag bij zijn? Je kunt je nog inschrijven tot 30 januari!

Wedstrijd Eerste Team - Phantoms

Deze zaterdag speelt ons eerste team tegen Antwerp Phantoms. Dankzij Mora worden er die avond hapjes voorzien voor onze supporters!

Gametime -26-1

Peter Van Ierland

Peter Van Ierland - Turnhout Tigers - IJshockey

Peter Van Ierland stopt bij Turnhout Tigers en gaat bij Tilburg Trappers aan de slag als coach van het BeNE Team.

We wensen Peter Van Ierland te bedanken voor zijn inzet bij de technische staf en wensen hem vanuit het bestuur en de ganse club veel succes toe.

Turnhout Tigers Toernooien 2019

Turnhout Tigers Toernooien 2019 - Turnhout Tigers - IJshockey

De datums voor onze toernooien in april zijn bekend. Teams die zich willen inschrijven kunnen dat doen via de website. Er zijn al een aantal teams ingeschreven en het aantal plaatsen is beperkt. Dus wacht niet te lang om in te schrijven.

Verlooren Mondagh

Verlooren Mondagh - Turnhout Tigers - IJshockey

Zondag 13 januari staan we op de Grote Markt op Verlooren Mondagh. Inkom is gratis, dus kom zeker eens langs bij het standje van Turnhout Tigers voor een drankje, curryworst of kibbeling.

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    34    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors