Nieuws

Eerste team - HYC Comeback team

Gametime -9-2

Diensten ijssportcentrum en wedstrijden

Diensten ijssportcentrum en wedstrijden - Turnhout Tigers - IJshockey

Sommigen hebben het ondertussen al gemerkt, we hebben de planning voor de diensten voor het ijssportcentrum en de wedstrijden ingevuld tot op het einde van het seizoen. 

Kijk daarom eens na wanneer je ingepland staat. Je kunt dit doen door naar diensten.ijsct.be/turnhouttigers te gaan. Aanmelden en daarna rechtsboven op 'mijn diensten' te klikken. Sta je ingepland en kan je op die dag niet, hoor dan eens rond bij de andere ouders om te wisselen. Als we allemaal samen werken, lukt ons dit!

Alvast bedankt iedereen voor jullie hulp!

diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Inschrijven voor de familieavond

Inschrijven voor de familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 2 februari is onze jaarlijkse familieavond. Het wordt weer een avond vol ijshockey en plezier voor jong en oud. Er zullen ook weer wedstrijdjes gespeeld worden tegen de jeugd, eerste team, turtles,... Wil je er graag bij zijn? Je kunt je nog inschrijven tot 30 januari!

Wedstrijd Eerste Team - Phantoms

Deze zaterdag speelt ons eerste team tegen Antwerp Phantoms. Dankzij Mora worden er die avond hapjes voorzien voor onze supporters!

Gametime -26-1

Peter Van Ierland

Peter Van Ierland - Turnhout Tigers - IJshockey

Peter Van Ierland stopt bij Turnhout Tigers en gaat bij Tilburg Trappers aan de slag als coach van het BeNE Team.

We wensen Peter Van Ierland te bedanken voor zijn inzet bij de technische staf en wensen hem vanuit het bestuur en de ganse club veel succes toe.

Turnhout Tigers Toernooien 2019

Turnhout Tigers Toernooien 2019 - Turnhout Tigers - IJshockey

De datums voor onze toernooien in april zijn bekend. Teams die zich willen inschrijven kunnen dat doen via de website. Er zijn al een aantal teams ingeschreven en het aantal plaatsen is beperkt. Dus wacht niet te lang om in te schrijven.

Verlooren Mondagh

Verlooren Mondagh - Turnhout Tigers - IJshockey

Zondag 13 januari staan we op de Grote Markt op Verlooren Mondagh. Inkom is gratis, dus kom zeker eens langs bij het standje van Turnhout Tigers voor een drankje, curryworst of kibbeling.

Prettige feestdagen!

Kerstkaart 2018

Nieuwjaarsdrink

Nieuwjaarsdrink - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 1 januari zetten we 2019 in met onze jaarlijkse Nieuwjaarsdrink. Alle spelers, ouders en supporters zijn uitgenodigd om samen met ons er eentje of meer te drinken op het nieuwe jaar!

Plaats van het gebeuren is het IJssportcentrum. Tussen 18u en 20u is iedereen welkom.

Zowel Turnhout Tigers én het IJssportcentrum bieden alle leden en de ouders een drankje aan. De kinderen kunnen ondertussen ook gratis schaatsen.

Tot dan!

Diensten wintermarkt

Diensten wintermarkt - Turnhout Tigers - IJshockey

Er staan nog een aantal diensten open voor de Wintermarkt. Vooral aanstaande zondag hebben we dringend nog enkele helpers nodig. 

Kunnen jullie nog eens in je agenda kijken of je mee kunt komen helpen? 

Alvast super bedankt!

http://diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Trainingsuren Kerstvakantie

Trainingsuren Kerstvakantie - Turnhout Tigers - IJshockey

Opgelet: Tijdens de Kerstvakantie zijn er geen trainingen op maandag 24 december, dinsdag 25 december, woensdagnamiddag 26 december, maandag 31 december, dinsdag 1 januari en woensdagnamiddag 2 januari.

De uren op de overige dagen zijn ongewijzigd.

Diensten wintermarkt

Diensten wintermarkt - Turnhout Tigers - IJshockey

Net zoals vorig jaar, houden we tijdens de Kerstperiode de bar open op de wintermarkt in Turnhout. Dit is een ideale moment om onze clubkas te spijzen, maar hiervoor hebben we natuurlijk ook veel vrijwilligers nodig. We hopen op jullie medewerking hiervoor.

Je kunt je opgeven voor de wintermarkt via de vrijwilligers website. Je kunt je aanmelden voor de bar of voor de schaatsverhuur. 

Alvast super bedankt aan iedereen die meehelpt!

http://diensten.ijsct.be/turnhouttigers

Opbouw wintermarkt

Opbouw wintermarkt - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag starten we met de opbouw van de wintermarkt, hiervoor zoeken we nog een paar vrijwilligers. Wie kan er zaterdag (vanaf 9u) of zondag (vanaf 10u) meehelpen? Stuur een mailtje naar Hans.

LTP & Cake wedstrijd

LTP & Cake wedstrijd - Turnhout Tigers - IJshockey

Op zaterdag 15 december organiseren we een Learn To Play. Tijdens de Learn To Play komen kinderen uit verschillende clubs samen om gezamenlijk te trainen en daarna onderlinge wedstrijdjes te spelen. 

Heb je nog nooit ijshockey gespeeld maar wil je het wel eens proberen, dan is dit een ideaal moment om kennis te maken met onze fantastische sport!

Alle ouders worden ook uitgenodigd om deel te nemen aan de cake contest! Toon je bakkunsten en wordt winnaar van de Cake Contest 2018! Na de LTP kunnen alle deelnemers smullen van de taarten!

Game Time

Na het nipte verlies tegen de huidige favoriet Chiefs Leuven (4-5) behaalde ons eerste team 2 verdiende overwinningen op rij. De uitwedstrijd in Luik werd gewonnen met 3-6 en afgelopen vrijdag werd er sterk gespeeld in en tegen de buren uit Herentals.

Na een zeer gelijk opgaande eerste periode hingen de bordjes in evenwicht, 1-1 was de logische tussenstand. Na de eerste koffie kwamen onze Tigers furieus uit de kleedkamer en konden ze al snel terug op voorsprong klimmen. De 1-2 bleef op het scorebord tot diep in de derde periode. Met nog minder dan 5 minuten op de klok kon HYC Toekomstteam, tegen de gang van het spel in, toch nog tegenscoren en opnieuw gelijk komen. Het was toen wel duidelijk dat we terug vol aan de bak moesten om de drie punten mee naar de hoofdstad van de kempen te nemen. En wat niemand had verwacht gebeurde toch op minder dan 20 seconden van het einde. Het was onze jeugdige defence Ryan Bax die voor de verdiende overwinning zorgde na een perfect uitgespeelde counter. 2-3 !


Mooi samenspel leverde afgelopen vrijdag een resem aan kansen op maar we konden te weinig scoren. Moet nog wel gezegd worden dat de goalies van beide teams een hoofdrol opeisten door hun voortreffelijk keeperswerk ! Spanning en spektakel ten top.


Wij hopen deze lijn nu zaterdag 8 december om 20.00 u door te trekken in de thuiswedstrijd tegen de Coldplay Sharks uit Mechelen. Alle supporters op post!

gametime

Hotel en bus naar Beaufort

Hotel en bus naar Beaufort - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 5 januari speelt ons Eerste Team in Beaufort. Net zoals de vorige jaren maken we er een uitstapje van met een overnachting ter plaatse (van zaterdag op zondag). Alle supporters zijn welkom om mee te gaan, het wordt gegarandeerd een feestje!

Wil je graag mee, schrijf je dan zeer snel in, want er zijn nog maar enkele kamers vrij.

De prijs bedraagt 15 euro per persoon voor de bus en 38 euro per persoon voor het hotel (ontbijt inbegrepen). 

Wil je graag mee? Stuur dan zo snel mogelijk een email naar Sandra.

Nieuwjaarsdrink IJssportcentrum

Nieuwjaarsdrink IJssportcentrum - Turnhout Tigers - IJshockey

Beste leden,

Wij zouden jullie langs deze weg een korte update willen geven aangaande de realisatie van de nieuwe ijsbaan.

In tegenstelling tot wat sommigen beweren, wordt er ijverig verder gewerkt om de nieuwe ijsbaan te bouwen. Mogelijks gebeurt dit niet volgens de gewenste snelheid maar wij maken zeer zeker progressie. Het is geen evidentie om een prachtig project zoals het onze op 1, 2, 3 te realiseren. Enkele moeilijke  thema’s zullen binnenkort door de verantwoordelijken behandeld worden.

Beetje bij beetje komen wij dichter bij ons doel en dat is blijven schaatsen in Turnhout op onze nieuwe ijsbaan. 

Tot slot nodigt het bestuur van het Ijssportcentrum jullie uit om op 1 januari 2019 tussen 18.00 u en 20.00 u een toast uit te komen uitbrengen op het nieuwe jaar.

Er zal door het bestuur fruitsap of een cava worden aangeboden en iedereen die zin heeft, mag gratis schaatsen.

Wij hopen jullie dan te mogen begroeten.

Het bestuur.

Game Time: Eerste team - IHCL

Gametime 17-11

Wedstrijden van het weekend

Afgelopen weekend speelde ons eerste team tegen de Red Roosters uit Charleroi. Na de eerste 2 periodes stond de stand al 8-0 in het voordeel van onze Tigers. De laatste periode werden er iets te veel fouten genomen, maar we konden toch nog afsluiten met een mooie 12-3. Na Gullegem de week er voor, is dit de tweede overwinning van ons eerste Team in de Div 1 competitie. Volgende zaterdag staat Leuven op het programma hier thuis in Turnhout en gaan we voor de derde overwinning op rij.

Onze U16 hadden hun eerste verlies van het seizoen. Coldplay begon zeer sterk aan de wedstrijd, onze Tigers kwamen wel terug, maar de wedstrijd eindigde toch nog op 4-2 voor Coldplay.

U14 speelde zondag tegen Charleroi en won met een overweldigende score van 12-1.

U12 speelde thuis een spannende wedstrijd tegen de Bulldogs uit Luik. Turnhout lag gans de wedstrijd een puntje voor, maar op het einde sprong Luik er net over. De wedstrijd eindigde op 4-5 voor Luik

U8 en U10 speelde een minitoernooi in Herentals. Daar wonnen ze 2 van de 3 wedstrijden. Knap gedaan!

Volgend weekend speelt het eerste team en de u16 thuis, kom zeker supporteren!

Wafeltjesverkoop: de winnaars

Wafeltjesverkoop: de winnaars - Turnhout Tigers - IJshockey

We wensen iedereen ongelooflijk hard te bedanken om zoveel wafeltjes te kopen en verkopen om onze spelers te steunen. In totaal zijn er wel meer dan 600 dozen verkocht!

De top 5 verkopers winnen elk 2 cinematicketten, deze zijn:

1. Wout en Lander Stoops - 148 dozen

2. Mattis Deroo - 114 dozen

3. Jiry Beyens - 70 dozen

4. Bjorn Melis - 60 dozen

5. Anouk Belmans - 26 dozen

Dikke proficiat aan de winnaars, zij kunnen hun cinematicketten volgende week vrijdag (16/11) samen met de bestelling komen afhalen op de schaatsbaan. 

Al de anderen ook heel hard bedankt om zoveel dozen te kopen. Vanaf vrijdag 16 november kunnen de dozen afgehaald worden op de schaatsbaan.

Ook nog een dikke dankjewel voor de mensen van het EVC die voor de organisatie hebben gezorgd!

En binnenkort smullen maar!

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    28    29    30    31    32    33    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors