Nieuws

Helpers gezocht voor de toernooien

Helpers gezocht voor de toernooien - Turnhout Tigers - IJshockey

Bij onze toernooien kunnen we alle hulp gebruiken, daarom hopen we op jullie te mogen rekenen om ons te helpen, zodat we ook dit jaar weer leuke toernooien kunnen regelen voor jullie of je kinderen!

Wil je graag een helpende hand toesteken, vul dan het formulier op de website in.

Helpen mag zowel op het toernooi van je eigen kind, maar mag zeker ook op de andere toernooien. We zoeken nog mensen voor de klok, de sheet (hiervoor hoeft men niet altijd ervaren te zijn), bar, water, appelsienen bijvullen in de kleedkamers, reffen, ...

Vrijwilligers kunnen zich melden via onderstaand formulier.

Alvaste heel hard bedankt! 

 

Laatste wedstrijd van het seizoen!

Gametime

Speelschema familieavond

Speelschema familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Aanstaande zaterdag is de familieavond en het wordt een topeditie! We hebben nog nooit zoveel inschrijvingen gehad als dit jaar! Om alles wat ordelijk te laten verlopen, hebben we voor de wedstrijdjes een speelschema opgesteld. Mogen we vragen aan iedereen om op tijd klaar te staan, zodat we niet (te veel) uitlopen.

We hebben daarenboven ook nog een leuk extraatje voor iedereen dat ingeschreven is! Tot zaterdag!!

Schrijf je in voor het zomerkamp

Schrijf je in voor het zomerkamp - Turnhout Tigers - IJshockey

Ben je nog op zoek naar een leuk en sportief kamp voor deze zomer? Schrijf je dan in voor het Turnhout Tigers IJshockey kamp. Alle info vind je hier.

Toernooi sponsors

Toernooi sponsors - Turnhout Tigers - IJshockey

Voor onze toernooien kunnen we nog sponsors gebruiken. Wil je graag mee steunen of ken je iemand die dat wilt doen, download dan het sponsorformullier en bezorg het terug aan iemand van het bestuur.

Logo's, advertenties, teksten, enz.. graag ten laatste 22 maart bezorgen. Dit mag aan het bestuur gegeven worden of liefst nog digitaal doorgemailed worden naar webmaster@turnhouttigers.be .

Week van de vrijwilliger

Week van de vrijwilliger - Turnhout Tigers - IJshockey

Onze club en ijsbaan kon niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Het ijssportcentrum schenkt daarom aan elke vrijwilliger van de clubs een bon voor een gratis schaatsbeurt. Deze bon mag je zelf gebruiken of schenken aan iemand anders. Alle vrijwilligers van Turnhout Tigers kunnen deze afhalen bij Wendy tot 15 maart! 


Bedankt allemaal! 

Dit weekend: 1e team versus Red Roosters

Gametime

Bus naar Gullegem

Bus naar Gullegem - Turnhout Tigers - IJshockey

Deze zaterdag 25 februari speelt het eerste team in Gullegem. Voor spelers en supporters wordt er een bus ingelegd. Wie graag mee wilt, gelieve contact op te nemen met Wendy

De prijs van de bus is 10 euro. We vertrekken om 13u aan het ijssportcentrum.

Helpende handen op schaatsbaan

Helpende handen op schaatsbaan - Turnhout Tigers - IJshockey

We hebben nog wat helpende handen nodig om nog enkele diensten ingevuld te krijgen. Deze zaterdag en zondag hebben we nog enkele mensen nodig voor de schaatsbeurt. Ook volgende week donderdag en zondag staan er nog wat diensten open.

Wie kan mee helpen op die dagen? Gelieve je aan te melden via het inzetrooster. Geraak je er niet meer in, stuur dan een email naar webmaster@turnhouttigers.be

Alvast bedankt aan iedereen om te helpen!

Thuiswedstrijd eerste team

Gametime -18-2

Nu inschrijven voor de familieavond

Nu inschrijven voor de familieavond - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 18 maart is onze jaarlijkse familieavond. Het wordt weer een avond vol ijshockey en plezier voor jong en oud. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je nu dan snel in!

Oud hockeygerief gevraagd

Oud hockeygerief gevraagd - Turnhout Tigers - IJshockey

Heeft er iemand nog hockeygerief voor volwassenen (broeken, beenkappen, beschermers, handschoenen, helmen,...) liggen dat hij niet meer gebruikt? Het mag gerust wat versleten zijn. Wij zouden het binnenkort bij Turnhout Tigers heel goed kunnen gebruiken. Als je het niet meer nodig hebt, mag je dit steeds langsbrengen bij iemand van het bestuur. 

Alvast bedankt!

Familieavond - 18 maart

Familieavond - 18 maart - Turnhout Tigers - IJshockey

Op 18 maart is onze familieavond. Binnenkort komen er meer details, maar verwacht je maar aan een leuke avond, waarbij een wedstrijdje ouders versus kinderen zeker niet zal ontbreken!

Helpers gevraagd tijdens schooldagen

Helpers gevraagd tijdens schooldagen - Turnhout Tigers - IJshockey

Nu de kerstvakantie voorbij is, komen er weer veel scholen schaatsen op het IJssportcentrum. Bijna dagelijks komen er één of meerdere scholen schaatsen, vaak zelfs met meer dan 100 kinderen.

Voor onze schaatsbaan is dit natuurlijk heel goed, maar we hebben hierbij wel wat hulp nodig bij de schaatsverhuur om schaatsen aan te geven.

Ben jij soms overdag thuis tijdens schooldagen en wil je af en toe eens komen helpen? Stuur dan een mailtje naar info@ijssportcentrumturnhout.be. Indien je enkel op bepaalde dagen of tijdstippen kunt komen, vermeld dit dan zeker. Wanneer een school komt, is goed op voorhand geweten, dus je zal op tijd verwittigd worden wanneer er hulp nodig is voor de schaatsverhuur.

Deze uren tellen ook mee voor je diensturen voor de club. 

Scholen zijn heel belangrijk voor de schaatsbaan, maar ook voor de clubs! We kunnen daarom alle hulp gebruiken hierbij!

U14 wedstrijd tegen Luik geannuleerd

U14 wedstrijd tegen Luik geannuleerd - Turnhout Tigers - IJshockey

Vanwege het slechte weer gaat de wedstrijd in Luik deze zaterdag niet door. Andere wedstrijden gaan voorlopig wel door.

In nieuwe ijshal kan je zelfs WK's organiseren

In nieuwe ijshal kan je zelfs WK's organiseren - Turnhout Tigers - IJshockey

De verschillende ijsclubs zijn volop bezig met de uitwerking van een permanent ijssportcentrum. Zoals de plannen er nu uitzien wordt het nieuwe ijscomplex 4.000 vierkante meter groot en met 750 zitplaatsen. "Er zouden zelfs wereldkampioenschappen georganiseerd kunnen worden", zegt Hans Van Accom van Turnhout Tigers.

Lees meer op HLN.be

Tussentijdse ranking 1e team

Tussentijdse ranking 1e team - Turnhout Tigers - IJshockey

Na een dubbele overwinning op HYC afgelopen weekend, klimt ons eerste team naar een tweede plaats in de ranking. Enkel Coldplay staat nog voor ons, maar die hebben 3 wedstrijden meer gespeeld. 

Ons eerste team is in ieder geval goed op weg naar die eerste plaats! De volgende wedstrijden tegen ColdPlay en Beaufort zullen daarin heel belangrijk zijn!

Niewjaarsdrink

Niewjaarsdrink - Turnhout Tigers - IJshockey

Beste ouders en spelers,

om het nieuwe jaar goed in te zetten nodigen we jullie uit voor een nieuwjaarsdrankje aan onze Kerstbar op de Grote Markt. We spreken met zijn allen af om er op 1 januari eentje (of meer) te komen drinken vanaf 18u.

Iedere speler/gezin kan tijdens de trainingen of op het wintersalon ter plaatse bij Peggy (teambegeleider u14) een gratis drankjeton komen afhalen.

Tot op de Kerstmarkt!

Nieuwe hoodies

Nieuwe hoodies - Turnhout Tigers - IJshockey

Er zijn nieuwe Turnhout Tigers truien. Deze kunnen gekocht worden op het ijssportcentrum bij iemand van het bestuur.

Teamkalenders 2017

Teamkalenders 2017 - Turnhout Tigers - IJshockey

Er zijn nog voldoende kalenders beschikbaar. Wie graag een of meerdere kalenders wilt, kan deze afhalen bij Davy of bij de teambegeleiders of vul het formulier in.

De prijs voor een kalender bedraagt 10 euro en gaat integraal naar Turnhout Tigers! Probeer daarom zoveel mogelijk kalenders te verkopen!

Wil je kalenders reserveren, vul dan onderstaand formulier in.

« Vorige 1   2    3    4    5    6    7    8    9    10    11    12    13    14    15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25    26    27    Volgende »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors