Error loading MacroEngine script (file: metatitel.cshtml)

Inschrijven (voor nieuwe leden)

Inschrijven bij Turnhout Tigers kan je in 5 eenvoudige stappen:

 

1. Vul het voorlopig inschrijvingsformulier in

Vul alvast onderstaande gegevens in, zo weten wij wie je bent.

Voor spelers van een andere club:

Categorie:

2. Bezorg ons een kopie van je identiteitsbewijs

Stuur bij voorkeur via e-mail een kopie van je kids-id of geboortebewijs naar secretariaat@turnhouttigers.be. Je kan dit ook aan iemand van het bestuur bezorgen op de schaatsbaan.

Indien je nog geen identiteitskaart hebt, moet je een geboortebewijs ophalen bij je gemeente.

 

3. Meld je aan bij de Belgische IJshockeybond

Indien je nog nooit ijshockey hebt gespeeld, regelen wij voor jou de aanmelding bij de Belgische IJshockeybond. We sturen je daarna via e-mail een formulier 'doktersattest'.

Heb je al ijshockey gespeeld bij een andere (Belgische) club, ga dan naar de website van de Belgische IJshockey Bond en meld je aan met je oude gegevens. Volg de stappen en je krijgt via email een formulier 'doktersattest'. (Indien je niet goed meer weet hoe de procedure werkt op de site van de IJshockey Bond, kan je hier wat uitleg vinden om je erdoor te helpen.)

Bij twijfel of vragen contacteer onze secretaris.

 

4. Bezorg ons het doktersattest

Het doktersattest dat je ofwel via e-mail hebt ontvangen van ons of via de site van de Belgische IJshockeybond, moet je afdrukken en door je dokter laten ondertekenen en afstempelen.  Dit doktersattest moet je zelf ook (en je ouders of voogd indien je nog geen 18 bent) ondertekenen en zo snel mogelijk aan iemand van het bestuur bezorgen. Daarna ben je binnen enkele dagen speelgerechtigd en verzekerd.

5. Betaal het lidgeld

Heb je nog geen ijshockey gespeeld? Dan vind je hier het overzicht van het lidgeld voor starters. Heb je al wel ijshockey ervaring in een andere club vind je hier informatie over het lidgeld. Het lidgeld dient gestort te worden op rekening van Turnhout Tigers.

IBAN  BE41 0688 9489 1210 

(BIC: GKCC BE BB ).

Vermeld steeds je naam, categorie en seizoen (vb seizoen 18-19)

 

Proficiat na het doorlopen van deze 5 stappen is je inschrijving definitief. Welkom bij de club! 

Kan je ook nog je spelerfiche invullen? Zo beschikken wij over de meest recente informatie indien we je moeten contacteren en kunnen we een persoonlijke spelerpagina voor jou aanmaken op de website.

 

Verder...

- Wat heb je nodig om te hockeyen?

 • een witte helm (als je de helm past probeer er dan op te letten dat de helm op zijn kleinste staat, deze helmen kan je groter en kleiner maken, vraag ernaar in de winkel)
 • nekband (als je dit past moet je ongeveer nog met 2 vingers ertussen kunnen)
 • borststuk (deze moet mooi aansluiten tot de onderste ribben)
 • elleboogstukken (goed rond de elleboog aansluiten en niet spannen)
 • cockey (die heb je in verschillende modellen, maar om te beginnen raad ik een broekje met cockey in aan-vraag ernaar in de winkel)
 • blauwe broek (deze moet aan de bovenkant aansluiten op het borststuk en aan de onderkant tot juist boven de knie komen in rechtstaande positie)
 • sokken (witte sokken met blauwe strepen-moeten over de beenbeschermers passen)
 • beenbeschermers (moeten goed aansluiten op de knie en de onderkant moet tot op de wreef komen)
 • zweetpak (deze heb je in 2 delen of in een geheel, vraag ernaar in de winkel)
 • handschoenen (als je deze past moeten de tippen van je vingers niet helemaal tegen het einde zitten, de handschoenen mogen los zitten.  Het belangrijkste is dat de opening tussen de handschoen en de elleboogstukken zo klein mogelijk is.)
 • shirt voor de training (volledig eigen keus)
 • schaatsen (hockey schaatsen)
 • stick (junior stick, als je met je schaatsen aan, de stick voor je op de grond zet, moet het uiteinde tussen de neus en de kin komen van hoogte.  De meeste sticks zijn veel te hoog, maar daar zaag je gewoon zelf een stuk af)
 • zak om alles in op te bergen (volledig eigen keus)
 • sticktape (dit is om de lepel te beschermen tegen slijtage, dit is ook volledig eigen keuze. wij raden zwart aan maar is niet verplicht.)

- Waar kan je het ijshockey materiaal kopen?

Je kunt het materiaal tweedehands of nieuw aanschaffen. De keuze is volledig aan jou. Tweedehands materiaal te koop vind je op onze site op de tweedehands pagina of op de bekende tweedehands websites.

Voor nieuwe spullen kan je terecht in diverse ijshockey winkels. Er zijn er enkele bij ons in de buurt:

De openingsuren van beide winkels vind je op hun respectievelijke websites.

- Wanneer zijn de trainingen?

Op deze pagina met het trainingsoverzicht vind je alle trainingsuren per categorie.

- Wanneer zijn de wedstrijden?

Als de trainers beslissen dat je wedstrijden mag meedoen, kan je de wedstrijduren vinden op het wedstrijdenoverzicht. Hier vind je alle wedstrijden. Je kunt ook in het menu bij 'Teams' klikken op je eigen categorie en enkel de wedstrijden van je categorie bekijken.

- Op de hoogte blijven

Om op de hoogte te blijven van al het clubnieuws, kan je je best inschrijven op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan wekelijks een e-mail met alle belangrijke info in verband met wedstrijden, verjaardagen, nieuwtjes,... In de rechterkolom bovenaan deze pagina kan je je e-mail adres invullen om je in te schrijven.

We zijn ook heel actief op Facebook, waar je ook alle belangrijke info vindt: http://www.facebook.com/turnhouttigers 

- Bij wie kan ik terecht met meer vragen?

Op de schaatsbaan loopt er altijd wel iemand rond van het bestuur of van de teambegeleiders. Zij helpen je graag verder. Je mag ook altijd een mailtje sturen. De emailadressen van het bestuur en de clubmedewerkers vind je op onze e-mail contacten pagina. Weet je niet wie je moet contacteren? Gebruik dan ons contact formulier en de juiste persoon contacteert je zo snel mogelijk. Je kunt ook altijd terecht bij de jeugdvoorzitter - Gert Michiels.

Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors
Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml) Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)