Error loading MacroEngine script (file: metatitel.cshtml)

Inschrijven

Om je aan te sluiten bij Turnhout Tigers moet je je inschrijven bij de Belgische IJshockey Bond (RBIHF). 

Nieuwe spelers kunnen hier de nodige informatie vinden om zich in te schrijven

Bestaande spelers kunnen de inschrijving zelf doen op de website van de IJshockey Bond of kunnen ook steeds raad vragen bij het Turnhout Tigers secretariaat.

Hieronder vind je welke stappen je moet doorlopen op de website van de IJshockey Bond. Om de schermen te verduidelijken, hebben we een rode pijl gezet, waar je moet klikken om verder te gaan.

1. Ga naar de website: http://www.rbihf.be en klik op 'My Rbihf.be'

RBIHF--Home

2. Meld je aan je met login gegevens. Indien je deze niet meer weet, klik dan op 'Click here to request your username or a new password.'. Je licentienummer vind je terug op de lidkaart. Bij problemen kan je contact opnemen met het secretariaat.

RBIHF--Log -in

3. Als je ingelogd bent, kom je op onderstaand scherm terecht, waar je een overzicht ziet van de vorige jaren. Onderaan moet je klikken om je gegevens te updaten.

My -RBIHF1

4. Je komt daarna op het scherm met je huidige gegevens. Indien deze niet meer kloppen pas ze dan aan. Je kunt ook een foto opladen. Let op, de foto mag enkel het hoofd bevatten en er mag geen reclame zichtbaar zijn. Als alles ok is, klik dan op de link bij de rode pijl.

My -RBIHF2

5. Je krijgt daarna hetzelfde scherm, met de melding dat je gegevens bijgewerkt zijn. Klik dan op 'My Membership'.

My -RBIHF3

6. Nu zie je onderaan het lijstje van de vorige jaren. De inschrijving voor het nieuwe jaar. Kies je functie en klik op 'CONFIRM APPLICATION'. Daarna komen er nog enkele schermpjes om te bevestigen.

My -RBIHF4

7. Nu staat er bij het lijstje van de vorige jaren, het nieuwe seizoen bij. Je kunt daar klikken om het doktersattest te downloaden. Je zult ook een e-mail ontvangen, waar je ook hetzelfde doktersattest kunt downloaden.

My -RBIHF5

8. Hier is een voorbeeldje van het doktersattest. Laat dit invullen en afstempelen door je dokter en bezorg het daarna terug aan Gert Michiels.

My -RBIHF6

 

Indien je problemen ondervind mag je steeds raad vragen bij het Turnhout Tigers secretariaat.

 

Het lidgeld dient tijdig gestort te worden op rekening van Turnhout Tigers. Klik hier voor meer informatie over het lidgeld.

Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors
Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml) Error loading MacroEngine script (file: banner.cshtml)