Turnhout Tigers Day 2013

Beste ouders, spelers,

Hou zaterdag 29 juni open in jullie agenda, want dan organiseren we onze jaarlijkse Turnhout Tigers Day. Inschrijven kan je onderaan deze pagina.

Het wordt een dag vol waterpret en fun. Heb je altijd al eens graag willen waterskiën, monoskiën of wakeboarden? Wij zorgen voor de speedboat en het materiaal, jullie voor je zwembroek en goed humeur. Of lig je liever op een band achter de speedboat? Het kan allemaal. We hebben nu al de zon gereserveerd voor die dag, dus maak je maar klaar om nat te worden!

Voor de kleineren zorgen we voor trampolines, spelletjes enz.. Ook broers en zussen zijn welkom. Om 15u komt het frietkraam langs, en kunnen we samen een hapje eten. We maken er voor iedereen een leuke dag van.

 Praktische details:

Datum: zaterdag 29 juni 2013
Uur: 8.00u - 14u mogelijkheid tot waterski, wakeboard, mono en banden
  (wetsuits en skimateriaal is gratis te gebruiken van de club)
  15.00u is de frietwagen voorzien
Locatie: VVW Gierle
  Haarlebeek z/n
Langs de autostrade
2275 Lille
Routebeschrijving: Autostrade Eindhoven - Turnhout, afslag 21 Lille. Kijk hier voor een routebeschrijving. (Vermijd afrit 22 Lilse Bergen want daar kan het druk zijn vanwege het Sunrise festival)
Inschrijven: Kind (speler Turnhout Tigers):
Kind niet clublid (broers/zussen van spelers):
Volwassene:
GRATIS
5 euro
10 euro
  In dit bedrag is ingegrepen waterskiën + eten van de frietkraam (betalen ter plaatse).  Drinken is ter plaatse af te rekenen.
Zelf meebrengen: Zwemgerief

IMG_0697.jpg  IMG_0669.jpg IMG_0386.jpg IMG_0419.jpg

Inschrijven

Inschrijven kan niet meer.

Bekijk hier de foto's 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sponsors